ANSYS SANAL ÜRÜN GHELİŞTİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Mart 2010

MESLEK İÇİ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE, ŞUBEMİZ TOPLANTI SALONUNDA 26 MART 2010 TARİHİNDE "ANSYS İLE SANAL ÜRÜN GELİŞTİRME" KONULU SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.

Meslek içi eğitim etkinlikleri çerçevesinde, şubemiz toplantı salonunda 26 Mart 2010 tarihinde Mak. Müh. Ercenk AKTAY‘ ın sunduğu  "ANSYS ile Sanal Ürün Geliştirme"  konulu seminer düzenlenmiştir. 

 

 ÖZGEÇMİŞ

        1978 Niğde doğumludur.2000 yılında   Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Makina Mühendisliği Bölümünden    mezun olmuştur.2003 yılından beri FİGES, Fizik ve Geometride Simülasyon A.Ş. Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesinde Proje ve Uygulama Mühendisi  olarak çalışmaktadır. Doğrusal ve Doğrusal Olmayan Yapısal  Analizler, Açık ve Kapalı Çözüm Dinamik Analizler, Metal Şekillendirme ve Metal Plastisitesi, Yorulma ilgi alanlarıdır.

       ANSYS Classic,ANSYS Workbench ( Design Modeler,Simulation,DesignXplorer),LS-Dyna,Deform,Dynaform,Femfat

       konusunda bilgi sahibidir.

 

                SEMİNER PROGRAMI

                 Amaç: Bu seminer, bilgisayar destekli mühendislik ile ilgili kullanılan araçlarla ilgili bilgi vermeyi amaçlamaktadır.Bu amaç

        bağlamında, ilk olarak şu andaki gereksinimler ve FİGES in bu mühendislik alanındaki pozisyonu hakkında genel bir bilgi verilecektir. Asıl odaklanılacak nokta ise ANSYS programı kullanılarak FEA, CFD ve MBD konularında yapılabilen analizler hakkında bilgi vermektir.

           Seminer İçeriği:FİGES ve Sanal Ürün Geliştirme Alanındaki Rolü- Hızlı Ürün Geliştirme İçin Pazar Gereksinimleri-CAE ortamı ve ANSYS - Örnek Uygulamalar-ANSYS v11 Sürümünün Farklı Alanlarda Uygulamaları Canlı Gösterimler: Mukavemet & Yorulma-Isıl Analizler-Optimizasyon-Dinamik Analizler

           Kimler katılmalı :  -Sonlu elemanlar çözümleri ile ilgilenen mühendisler,Üretim sürecindeki maliyetleri düşürmek isteyen yöneticiler,Üretim sürecinde görevli mühendisler ve teknik kişiler,ANSYS‘i çok bilmeyen, öğrenmek isteyen ve kendisini geliştirmek isteyen teknik kişiler