Başkan Atmaca’dan 19 Mayıs mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mayıs 2024

Şube Başkanımız Prof. Dr. İbrahim Atmaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Atmaca mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı, Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs günü, Türkiye Cumhuriyeti için zaferin ve kurtuluşun simgesi olmuştur. Atamız, bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan ederek, gençlere olan güvenini ortaya koymuş, "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu ila ve idame edecek sizsiniz." sözleriyle de Cumhuriyetimizi ve ülkemizin geleceğini gençlere emanet etmiştir. Bugün gençlerimize düşen en büyük sorumluluk ise Atatürk’ün izinden ayrılmadan, ülkemizi geleceğe bilim ve teknoloji ile taşıyarak muasır medeniyetler seviyesine hızla ulaştırmaktır. Muasır medeniyet seviyesi ise eğitimli ve bilgi birikimi yüksek, vatansever ve sosyal sorumluluk bilinci yüksek, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne bağlı, emek bilinci yüksek, sağlıklı ve yenilikçi gençler ile mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.