Asansör Firmaları İle Buluşma

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Şubat 2012

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, Antalya bölgesinde faaliyet gösteren asansör firmalarının yetkililerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi.Şube seminer salonunda gerçekleşen yoğun katılımlı toplantıda Şube Başkanı Hüseyin Barut, asansör firmalarının temsilcilerine bölgede yapılacak asansör periyodik kontrolleri ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Asansör Firmaları Buluştu
Barut;  MMO'nun asansör periyodik kontrollerinde TÜRKAK'ın onayı ile A tipi muayene kuruluşu niteliği kazandığını belirterek, "Günümüzde çok katlı binaların sayısı arttıkça, dikey yolculuk amacıyla kullanmakta olduğumuz asansörler, hayatımıza kolaylık getirmekle birlikte, dikkatli olunmazsa ve gerekli özen gösterilmezse üzücü kazalara yol açabilmektedir. Bu amaçla Odamız, kentimizdeki asansörlerin denetimlerini yapabilmek için Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı ve Manavgat Belediyeleri ile sözleşme imzalamıştır. Diğer belediyelerle de görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

"Firmalara Büyük Görev Düşüyor"
MMO Şube Başkanı Barut; Antalya yaşayanların güvenli ve sağlıklı bir şekilde asansörleri kullanmaları için, denetlemelerin yaptırması gerektiğini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu denetlemelere binaların bakım sözleşmesi yaptığı asansör firmaları da katılacak. Halkımızı bilinçlendirme açısından asansör bakım firmalarına da büyük görevler düşmektedir. Yapılacak denetimlerle aynı zamanda Antalya'nın mevcut asansör haritasının da oluşmasını sağlayacağız".