YENİ YIL MESAJI...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Yoğun ve yorucu geçen bir çalışma dönemi ve 2007 yılını geride bırakıyoruz. 2007 yılında örgütlülüğümüzün bütününün katkılarıyla Odamız başarılı çalışmaların altına imza atmıştır. Oda Yönetim Kurulu bu özverili çalışmalarda katkısı bulunan Şube Yönetim Kurullarımız, Şube organlarımız, üyelerimiz, teknik görevlilerimiz ve Şube çalışanlarımıza teşekkür etmektedir.   
Yeni bir çalışma dönemine girerken, Oda Yönetim Kurulu, örgütümüzde egemen olan emekten, halktan ve kamu yararından yana, meslek ve meslektaş çıkarlarını esas alan mevcut çalışma anlayışının yeni başarılarla sürdürülmesini dilemektedir. 
Oda Yönetim Kurulu olarak, 2008‘nin üreten, sanayileşen, demokratikleşen, insanca, hakça bir yaşam ve barışın egemen olduğu bir Türkiye amacımıza yönelik gelişmelerle dolu olması; Odamızın birlik içinde yeni başarılara yönelmesi ve esenlik  dilekleriyle bütün üyelerimizin yeni yılını kutluyoruz.  

ODA YÖNETİM KURULU