YENİ ÜYE ROZET TAKMA VE YEMİN TÖRENİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Yeni üyelerin mesleğe katılmalarında önemli bir basamak olan "Rozet Takma ve Yemin Töreni" 26.10.2007 Cuma akşamı TMMOB Lokalinda gerçekleştirildi.

Yeni üyelerin mesleğe katılmalarında önemli bir basamak olan "Rozet Takma ve Yemin Töreni"  26.10.2007 Cuma akşamı TMMOB Lokalinda gerçekleştirildi. Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nedret YAYLA‘nın açılış konuşması ile  başlayan gecede Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nedret YAYLA, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürsel Özcan ve Şube Yönetim Üyeleri Hüseyin Gencer, Mevhibe Mehtap Oğuz, Umut Onur Şahin ve Okay Güler yeni üyelere rozetlerini taktılar.

Rozet takma törenin ardından tüm üyeler bir ağızdan çoşkulu şekilde "Mühendislik Yemini"ni ederek mesleklerine ilk adımlarını attılar.