TESKON 2009 II. DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

IX. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Sergisi II.Düzenleme Kurulu toplantısı 01 Kasım 2008 tarihinde İzmir Şube'de yapıldı.

IX. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Sergisi II.Düzenleme Kurulu toplantısı 01 Kasım 2008 tarihinde İzmir Şube‘de yapıldı.

Toplantıda TESKON 2009 hazırlık çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yapıldıktan sonra TESKON 2009‘un kapsamında düzenlenmesi planlanan kurs, seminer ve sempozyum konuları ve Danışmanlar Kurulu üyeleri ile 13.09.2008 tarihinde yapılan bölgesel toplantılar hakkında ayrıntılı bilgilendirme de bulunuldu.

 Kongrede düzenlenecek panel konularının; Enerji Verimliliği Yasa ve Yönetmelikleri ve Kamu Yatırımlarında Projelendirme, Uygulama, İşletmeye Alma, İşletme Sorunları ve Öneriler olmasına karar verildi.

Toplantıya Katılanlar:

 Şuayip Yalman
Merkez
 Şenol Aysan
Adana Şube 
 Tarık Demiray
Bursa Şube
 Metin Erkal 
Denizli Şube 
 İbrahim Kahraman
İstanbul Şube
 Turgut Bozkurt 
İzmir Şube
 Macit Toksoy
İzmir Şube
 Melih Yalçın 
İzmir Şube
 Şuayip Şahin
Kayseri Şube 
 Nedim Kara
Kocaeli Şube 
 Hayati Şimşek
Mersin Şube 
 Ertan Baydar
Trabzon Şube