TEKNİK GÖREVLİLERİMİZE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ..

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası'nca kamu yararı temelinde sürdürdüğü mesleki denetim ve teknik hizmetlerinin daha kaliteli ve günün koşullarına uygun olması için Odamız teknik görevlilerine yönelik olarak programlanan eğitim seminerlerine devam ediliyor.

Bu kapsamda, 3-5 Ağustos 2007 tarihleri arasında Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Yalçın Otel'de, Samsun, Trabzon ve bağlı temsilciliklerde görev yapan teknik görevlilere eğitim semineri verildi. Seminere eğitici olarak Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Akbaba katıldı.

Genel işleyişten sonra uygulamada karşılaşılan sorunların çözümlerinde ortak hareket edebilmek ve uygulamada yeknesaklığı sağlamak için tartışma ortamı oluşturuldu.

Toplam 21 kişinin katıldığı eğitimlerinde Oda kapsamında çalışan mühendislere yönelik kanun, tüzük ve oda yönetmeliklerinde meydana gelen değişiklikler hakkında eğitim ve bilgilendirme yapıldı.