TEKNİK GÖREVLİLERİMİZE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası‘nca kamu yararı temelinde sürdürdüğü mesleki denetim ve teknik hizmetlerinin daha kaliteli ve günün koşullarına uygun olması için Odamız teknik görevlilerine yönelik olarak programlanan eğitim seminerlerine devam ediliyor.

Bu kapsamda, 15-17 Haziran 2007 tarihleri arasında Nevşehir‘in Ürgüp ilçesindeki PERISSIA Otel‘de, Kayseri, Konya, Adana ve Mersin Şubelerimizde görev yapan teknik görevlilere eğitim semineri verildi. Araç projelendirme, motor şase ve LPG sızdırmazlık konularının işlendiği seminere eğitici olarak Oda Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Akbaba ile eğitmenler Mehmet ÖZSAKARYA, Şerif ÖZSAKARYA, Serdar SÖNMEZ ve Devim YONTAR katıldı. Genel işleyişten sonra uygulamada karşılaşılan sorunların çözümlerinde ortak hareket edebilmek ve uygulamada yeknesaklığı sağlamak için tartışma ortamı oluşturuldu.

Toplam 38 kişinin katıldığı eğitimlerin ilk gününde; araç-imal-tadil-montaj esasları ve karşılaşılan sorunlar, ikinci gününde; LPG-CNG denetim uygulamalarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, üçüncü gününde; motor şasi ve tespiti ve uygulama esasları ele alındı.

Eğitim sonunda Avanos ve Zelve'ye, Kaymaklı‘da bulunan yer altı mağaraları ve Uçhisar Kalesine geziler düzenlendi.

Eğitime önem veren ve sürekli eğitimin günümüz koşullarında şart olduğuna inan Odamız örgüt içi eğitimlerine değişik konularda devam edecektir.