ODAMIZ, TELEKOM'UN ÖZELLEŞTİRİLMESİNE KARŞI MÜCADELE EDEN HABER-SEN'İ DESTEKLİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Türk TELEKOM‘un özelleştirilmesine karşı kurumda örgütlü olan HABER-SEN‘in bir süredir yürüttüğü eylemlilikler aktif bir şekilde sürüyor. En son 23 Haziran‘da Türkiye çapında 2 saat iş bırakma eylemi düzenleyen HABER-SEN, bugün de Ankara‘da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı önünde gün boyu nöbet tuttular.

Türk TELEKOM'un özelleştirilmesine ilişkin ihale tekliflerinin son gününün 24 Haziran olması itibarıyla sabah saat 10.00'da Kolej Kavşağı'nda bir araya gelen HABER-SEN'liler, "‘TELEKOM halkındır satılamaz", "Kamu hizmetleri özelleştirilemez", "Özelleştirme işsizlik demektir" sloganları ve alkışlarla Özelleştirme İdaresi Başkanlığı önüne kadar yürüyüş yaptılar. ÖİB önünde basın açıklaması yapan HABER-SEN üyesi işçiler, gün boyu Özelleştirme İdaresi önünde nöbette olacaklarını ve TELEKOM için teklif vermeye gelenleri içeriye sokmamak için ellerinden geleni yapacaklarını duyurdular.

Odamızın Yönetim Kurulu üyeleri, HABER-SEN'in bu haklı mücadelesinde yanlarında olup, Odamızın desteklerini ilettiler.

Odamız, 9 Haziran tarihli bir basın açıklamasıyla Eti/Seydişehir Alüminyum'un özelleştirilmesine karşı Seydişehir işçileri ve halkına, 10 Haziran tarihli bir basın açıklamasıyla TELEKOM ve TÜPRAŞ'ın özelleştirilmesine karşı mücadele eden HABER-SEN ile PETROL-İŞ'e, 16 Haziran tarihli bir açıklama ile de ERDEMİR çalışanları ve halkına desteğini ifade etmişti