ODAMIZ KAPATILMAK İSTENEN KÖY HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARININ YANINDAYDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı ve sonradan ayrı bir Tasarı ile kapatılması gündeme gelen Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü nün sorunlarının masaya yatırılarak tartışıldığı "Mühendis ve Mimar Çalışanları Gözüyle Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gerçeği Forumu" Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Atatürk Konferans Salonu‘nda yapıldı. Foruma kurum çalışanlarından, sendika, TMMOB ve Oda temsilcilerinden toplam 100 kişi katıldı.

TMMOB Başkanı Mehmet Soğancı'nın açılış konuşmasıyla başlayan forumu yine Mehmet Soğancı yönetti. Oluşturulan Bağımsız ve demokratik kürsüde birlikte yönetme, birlikte üretme ve birlikte karar alma anlayışımız ile, Köy Hizmetlerinde yaşanan sorunları Mühendis ve Mimar gözüyle değerlendirmek amacıyla biraraya geldiğimizi vurgulayan Soğancı, dayanışma ve mücadele mesajlarıyla katılımcıları selamladı.

Daha sonra salondan söz alan konuşmacılar da kurumun kapatılmasına karşı umudu, mücadeleyi hep birlikte örgütleyerek dayanışma içinde olunması gerektiği konusunun altını çizdiler. Odamız Yöneticileri ve çalışanlarının da katıldığı forumda, Odamız, Köy Hizmetleri çalışanlarına ve üyelerimize, üreten, demokratikleşen ve hakça bölüşen aydınlık bir Türkiye istemine sahip çıktı.