ODAMIZ GENEL KURULU DEVAM EDİYOR...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO 40. Genel Kurulu Sürüyor

Bugün saat:10.00‘da açılan Genel Kurulumuz devam ediyor. Başkanlık Divanı ve Seçimi ile başlayan genel kurul daha sonra Oda Başkanı Emin KORAMAZ‘ın konuşması ile devam etti. Oda Başkanımız Emin Koramaz konuşmasını, "Dönemimiz boyunca tüm birimlerimizin, örgütlü üyelerimizin katkı ve katılımı ile 39. Oda Genel Kurulunun bizlere verdiği destek ve güvenin sorumluluğuna yaraşır bir çalışma sergilemeye uğraştık. Bu Onurlu görevi başarmanın keyfi ve onurunu yaşamımız boyunca üzerimizde taşıyacağız."

diyerek sona erdirdi.

Oda Genel sekreteri Ali Ekber ÇAKAR Çalışma Raporu ve Oda Saymanı Ahmet ENİŞ Mali Rapor konusunda sunum yaptı.

Daha sonra kürsüye; Genel Kurulumuza Katılan Konuklar çıktı; TMMOB Başkanı Kaya GÜVENÇ, ÖDP Genel Başkanı Hayri KOZANOĞLU, EMEP Genel Başkan Yardımcısı Haydar KAYA ve SDP PM Üyesi Hüseyin TAKA.

Konuk konuşmalarından sonra Komisyonlar seçilerek, komisyon çalışmaları başladı.

Genel Kurulumuz şuan, Çalışma Raporu ve Denetleme Raporları üzerine yapılan konuşmalar ile sürüyor.