EİM MEDAK 2.TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Endüstri – İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Ana Komisyonu (EİM MEDAK) 42.Dönem 2.Toplantısı 20 Aralık 2008 tarihinde “EİM Yetkilendirme Yönetmelikleri ve MİEM Eğitimleri, VII. EİM Kurultayı ve V. Bahar Konferansları, EİM Danışma Kurulu Toplantıları, Dilek ve Öneriler ” gündemi ile gerçekleştirildi.

Endüstri - İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Ana Komisyonu (EİM MEDAK) 42.Dönem 2.Toplantısı 20 Aralık 2008 tarihinde "EİM Yetkilendirme Yönetmelikleri ve MİEM Eğitimleri, VII. EİM Kurultayı ve V. Bahar Konferansları, EİM Danışma Kurulu Toplantıları, Dilek ve Öneriler " gündemi ile gerçekleştirildi. Çalışma programına göre dönem içerisinde yapılması planlanan etkinliklerin görüşüldüğü toplantıda; Stratejik Planlama ve Yatırım Hizmetleri Yönetimi eğitimlerinin talep olan tüm şubelerde açılması, EİM‘ lere yönelik yeni yetki alanları üzerine çalışmalar yapılması, MDK‘ larla koordinasyon, Şube EİM Danışmalarının takvimlendirilmesi, Yeni Dönem Danışma Kurulu toplantısı ön hazırlıkları, Merkezi etkinlikler olan EİM Kurultayı ve Bahar Konferansları‘nda görev alınacak alanlar üzerine kararlar alındı.

Toplantı katılımcıları aşağıda yer almaktadır.

İlknur ATEŞ                              EİM MEDAK Başkan Vekili  
İlhan DÜZGÜN                          EİM MEDAK Sekreter Üye                    
Emrah AYDEMİR                       EİM MEDAK Üye           
Halit AKÇAL                              EİM MEDAK Üye           
Faik BAŞARAN                          EİM MEDAK Üye           
Özgür ARMANERİ                     EİM MEDAK Üye                
Esin ÇAKIROĞLU GÖRMEZ        EİM MEDAK Yedek Üye       
Güzin ÖZDAĞOĞLU                  EİM MEDAK Yedek Üye
Serap AKCAN                           EİM MEDAK Yedek Üye
Nilay KALELİ                            EİM MEDAK Yedek Üye
Nüzhet ALTUNİÇ                      Samsun MDK Üyesi
Gökşen GÖK                           Oda Teknik Görevlisi
Sibel ATAR                              Oda Teknik Görevlisi
Selçuk KARSTARLI                   Oda Teknik Görevlisi