ÜYELERİMİZİ ŞUBE UZMANLIK KOMİSYONLARINDA GÖREV ALMAYA ÇAĞIRIYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi?nde 2014-2015 yıllarını kapsayan 27. Çalışma Dönemi?nde oluşturulması planlanan Uzmanlık Komisyonları aşağıda belirtilmiştir. Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına gore bu komisyonlarda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube çalışmalarının geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz.


27. DÖNEM ŞUBEMİZDE KURULMASI PLANLANAN KOMİSYONLAR


  1. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Komisyonu
  2. Asansör ve Yürüyen Merdiven Komisyonu
  3. Doğalgaz Komisyonu
  4. Enerji Verimliliği Komisyonu
  5. Üretim Yöntemleri Komisyonu
  6. Kadın Mühendisler Komisyonu
  7. Yapı Denetim Komisyonu
  8. Mekatronik Komisyonu
  9. Otomotiv ve Yan Sanayi Komisyonu
  10. Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu
  11. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Komisyonu
  12. Mekanik Tesisat Mühendisliği Komisyonu
  13. Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu
  14. AR-GE ve İnovasyon Komisyonu
  15. Bakım Komisyonu
  16. Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendisler Komisyonu
  17. Bülten Yayın Komisyonu
  18. Genç Mühendisler Komisyonu

27. Dönem Çalışma Programımıza ve geçtiğimiz dönem oluşturulan çalışma gruplarının raporlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

27. Dönem Çalışma Programı ve 26. Dönem Çalışma Grup Raporları

Bilgi: Komisyonların üye sayısı  (Teknik Görevli ve Yönetim Kurulu Üyesi hariç) yedi (7) ile sınırlanmıştır. Komisyonlarda görev almak isteyen üyelerimizin 28 Şubat 2014 tarihine kadar şubemize bu metnin altında yer alan özgeçmiş formunu doldurarak başvurmaları gerekmektedir.

Not: Ayrıca üyelerimizin önerileri doğrultusunda yeni komisyonlar da oluşturulabilecektir. Üyelerimizin yeni komisyon önerileri ile birlikte komisyonda yer alabileceğini düşündüğü diğer üyelerimizi de Şubemize bildirmeleri rica olunur.

Bilgi ve Başvuru: 0 232 462 33 33 / 122-134