KARABAĞLAR BELEDİYESİ 2024-2029 STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI'NA KATILDIK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Temmuz 2024

KARABAĞLAR BELEDİYESİ 2024-2029 STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI'NA KATILDIK.

Karabağlar Belediyesi 2024-2029 Stratejik Plan Çalıştayı'na Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi olarak katıldık. Endüstri-İşletme Mühendisliği Komisyonu üyesi Sibel Atar ve Şube Yönetim Kurulu üyemiz Ece Gültekin, Karabağlar Belediyesi’nin 2024-2029 yıllarını kapsayan stratejik planında yer alması için dış paydaş olarak şubemizin meslek örgütü ve kamusal sorumluluk çerçevesinde ilçe belediyesinin güçlü ve zayıf yönleri, fırsatları ve tehditlerine ilişkin görüşlerini paylaştılar. Ayrıca çalıştay sırasında, Karabağlar İlçesi’nin stratejik planında yer alacak orta ve uzun vadeli amaçlar, temel ilke ve politikalar, hedef ve öncelikler, performans ölçütleri ile bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ve etkin kaynak dağılımları konu başlıklarının Endüstri Mühendisliği mesleğinin uzmanlık alanı olduğu belirtildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ve çalıştaya katılan belediye yetkililerine, 21 Şubat 2008 tarihli ve 26794 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Stratejik Planlama Mühendis Yetkilendirme Yönetmeliği hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu bağlamda, odamız tarafından düzenlenen stratejik planlama yetkilendirme eğitimini başarıyla tamamlamış, yetkin Endüstri-İşletme Mühendislerinin belediyelerin stratejik planlama birimlerinde istihdam edilebileceği ve stratejik planlama konusunda ilgili belediye yetkililerine eğitimler verilebileceği aktarıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin stratejik plan süreçlerine ilişkin, Endüstri-İşletme Mühendisliği Komisyonumuz Stratejik Plan Alt Çalışma Grubu tarafından hazırlanan stratejik plan hazırlık rehberi en kısa zamanda dış paydaş olarak katkı sağlanan ilçe belediyelerle paylaşılacaktır.