MİEM (EĞİTİM GEÇERLİLİK SÜRESİ)

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MİEM kurslarına katılıp sınavda başarısız olmuş ya da sınava girmemiş üyelere

 

MİEM genelgesi ile "MİEM kurslarına katılıp sınavda başarısız olmuş ya da sınava girmemiş üyelere 2 yıl içerisinde başarılı olarak belgelerini almaları zorunluluğu getirilmiştir".Ancak 2007 yılı öncesinde eğitime katılıp başarısız olan veya sınava girmemiş üyelere 2008 yılı sonuna kadar süre tanınmıştı.Konuyla ilgili olarak gelen başvurular Oda Yönetim Kurulunca değerlendirilmiş olup, kursa katılıp sınavda başarısız olmuş ya da sınava girmemiş üyelere sınava girebilmeleri için 30 Haziran 2009 tarihine kadar süre tanınması kararlaştırılmıştır.Sınavlardan başarısız olmuş üyelerimiz 30 Haziran 2009 tarihine kadar sınavlara katılmamaları durumunda yeniden eğitim almak zorunda kalacaklardır.