BİLİRKİŞİLİK BAŞVURUSU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Cumhuriyet Savcılığı ve Ceza Mahkemelerinde bilirkişi olarak görev almak isteyen üyelerimizin 31.10.2007 mesai saati bitimine kadar Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Cumhuriyet Savcılığı ve Ceza Mahkemelerinde bilirkişi olarak görev almak isteyen üyelerimizin 31.10.2007 mesai saati bitimine kadar Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.  Tarafımıza bu konu ile ilgili ulaşan ilan metni haberin devamındadır. İLAN Ceza Muhakemesi Kanunun 64. maddesi uyarınca Cumhuriyet Savcılığı ve Ceza Mahkemelerinde bilirkişi olarak görev almak isteyen aşağıda gösterilen belgelerle  birlikte bir dilekçe ile BAşkanlığımıza 31.10.2007 tarihi mesai bitimine kadar başvurmaları gerektiği, listeye kabul edilenlerin ayrıca yemin etmek üzere 03.12.2007 günü saat 10:00‘da Başkanlığımızda hazır olmaları ilan olunur. 

25.09.2007

Yazı İşleri  Müdürü

M. Necati Türe

19305 Bursa Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı

 

İstenen Belgeler : a. Nüfus Cüzdanı Örneği b. Komisyonun bulunduğu il çevresinde oturduğu ya da bu ilde mesleki faaliyet gösterdiğine dair belge
c. Adli Sicil Kaydı
d. Uzmanlık alanına ilişkin diploma, ruhsatname, sertifika gibi belgelerin onaylı örneği,
e. Bilirkişilik yapacağı alanda en az üç yıllık mesleki deneyime sahip olduğunu gösterir belge,
f. İki adet vesikalık fotoğraf,
g. Başvuru dilekçesinde  TC Kimlik numarası ve Vergi Kimlik Numarasının belirtilmesi,
h. Tüzel kişiler tarafından yapılacak müracaatlarda; şirketler için ticaret sicil memurluğundan alınacak ticaret sicil tastiknames, diğer tüzel kişiler için halen faaliyetine devam ettiğini gösterir ilgili resmi kurumdan alınacak belgelerin ibraz edilmesi gerekir.
Bir önceki yıla ait listede kayıtlı olanlar (a), (d), (e) ve (f) bendlerinde sayılan belgeler istenmez...