Antalya Şube'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Sedat Oktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Emin Koramaz, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ile meslek odası temsilcileri katıldı.

Antalya‘da çok sayıda etkinliğe imza atarak kamuoyu yarattığını dile getiren Vali Yardımcısı Sedat Oktar, şunları söyledi. "MMO‘nun ve kentimizin mesleki çalışmalarını gerçekleştirmek için bir laboratuvara ihtiyacı var umarım bu bina içerisinde ya da başka bir mekânda böyle bir ortam yaratılır."

 

‘Gurur duyuyorum‘

 

MMO Şube Mustafa Karaman, 5 bin 500 metrekare alan içerisine yapılan yeni hizmet binası açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Meslektaşlarımızın mesleki sorunlarına eğilmek, mesleki birikimlerini arttırmak, dünyadaki gelişen yeni teknolojiler hakkında bilgi sahibi olmaları için kurslar, seminerler, panel ve sempozyumlar düzenlemekteyiz. Bugün Şubemizin personel sayısı 26‘ya çıkmış, üye sayımız 1900‘e ulaşmıştır. Hep birlikte büyük emekler vererek Odamıza yeni bir hizmet binası inşa ettik. Kırcami Bölgesi‘nde bulunan binamız hem meslektaşlarımızın hem de Antalya halkının tüm çalışmalarına açıktır. Bugün açılışını yaptığımız ve Türkiye‘de eşi olmayan meslek odası binasına sahip olmaktan çok büyük gurur duyuyorum" dedi.

 

‘10 bine yakın istihdam sağladık‘

  

MMO Başkanı Emin Koramaz, Makina Mühendisleri Odası‘nın her çalışmasının uluslararası onaylı olduğunu belirterek, "Bizler mesleğimizi çok iyi bilmek zorundayız. Bu nedenle 1996 yılından bu yana oldukça önemli bir atılım başlattık. 2 bin 500 üyemize eğitim verdik. Bugün personel belgelendirme kuruluşu Türkiye Akreditasyon Kurumu‘nun üyesiyiz. Yaptığımız çalışmalar kamuda yankı uyandırdı. Son iki yılda doğal gaz, motorlu taşıtlar, gıda verimliliği gibi birçok alanda verdiğimiz eğitimler sayesinde 10 binin üzerinde kişiye istihdam olanağı sağladık. Bu binanı üreten, sanayileşen ve  gelişen Türkiye‘ye faydalar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

 

‘MMO‘nun desteğine ihtiyacımız var‘

MMO Hizmet Binası‘nın Antalya‘ya yapılan en güzel bina olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Makina Mühendisleri Odası, kentimize ulaşımdan, hava kirliliğine birçok konuda katkılar sağlayan, fikirler üreten bir meslek odamızdır. Kentimizi ilgilendiren birçok konuda MMO‘nun desteğine ihtiyacımız var" dedi.

 

‘İkinci Üniversitem‘

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kendisinin de daha önce başkanlığını yaptığı Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi‘nin ikinci üniversitesi olduğunu söyledi. Evcilmen, "Bu binanın yapımındaki görünmeyen kahramanları kutluyorum. Belediyelerimizin MMO‘nun bilgi birikimine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.