YENİ BİNAMIZA TAŞINDIK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Ocak 2010

Saltak Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında bulunan Şubemizin yeni hizmet binası hizmete açıldı.Düzenlenen törene Vali Vekili Mehmet Çapraz, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Kumsar, Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

HADIMLI: "ÜYELERİMİZİN DESTEĞİ İLE BAŞARIYORUZ"

Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hadımlı Oda olarak güçlerini üyelerinden aldıklarını ve bu güçle sürekli geliştiklerini belirterek; "Odamız gelişimine paralel olarak fiziki ihtiyaçlarına da cevap verecek alanlara gereksinim duymaktadır. Odamızın verdiği hizmet alanlarının giderek artması hiç kuşkusuz, yeni personel ve dolayısı ile daha büyük çalışma alanlarını kaçınılmaz kılmaktadır. Şubemiz ve Şubemize bağlı İl/İlçe temsilciliklerinin çalışmalarını kolaylaştırmak, üyelerimize daha sağlıklı hizmet götürmek için gayretimizde mutlu sona ulaştık. Evet, bugün uzun süredir hizmetlerimizin tek merkezden ve daha sağlıklı yürütülmesi için yaptığımız çalışmalar, nihayet sonuçlandı ve yeni hizmet binamızı hep birlikte açıyoruz. Buradaki birlikteliğimiz TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi olarak kurumsallaşmanın geliştirilerek sürdürüldüğünün bir kanıtıdır" dedi.

 

Mesleki ilgi alanlarına giren konularda çözümler üretip üyelerinin ve kamuoyunun hizmetine sunma konusunda çabalarını aralıksız sürdürdüklerini de belirten Hadımlı; "30 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz VIII. Olağan Genel Kurulumuz öncesinde bu birlikteliğimiz büyük önem taşıyor. Evet bu dönemde de bizler Şubemizin kurumsal yapısını güçlendirmeye ve daha etkin daha güçlü bir Oda yapısını oluşturmaya yönelik çalışmalara ağırlık verdik. Üyelerimizin deney ve birikimlerinin Odamıza kazandırılması yönünde katılım mekanizmalarını sürekli olarak sonuna kadar açık tuttuk. Bunun doğal sonucu Şubemizin başarı grafiğinin sürekli yükselmesi oldu. Bu konuda katkı koyan emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman, her fırsatta dile getirdiğimiz gibi gücümüzü üyelerimizden aldığımız bilinci ile TMMOB ve Genel Merkezimizin felsefesi ve duruşundan ödün vermeden çalıştık. Şubemiz Ülkemizin ve kentimizin içinde bulunduğu koşulları göz ardı etmeden, kamu yararını ve ülke çıkarlarını birinci önceliği olarak ortaya koymuş ve buna bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir.

 

Bugün burada bizler için son derece önemli olan ve sevindirici bir gelişmeyi birlikte yaşıyoruz. Kuruluşundan itibaren Şubemizin bu günlere gelmesine katkı koyan, emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum. TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi'nin gelişimine büyük destek veren başta üyelerimize, tüm kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu

 

ZOLAN: "MAKİNA MÜHENDİSLERİNİ KUTLUYORUM"

Hüseyin Hadımlı'dan sonra kürsüye gelen Belediye Başkan Vekili Osman Zolan'da ; "Bugün burada bir güzellik yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fiziki mekânların insanların öz güveninin arttırdığı ve ufkunu genişlettiği gerçeği ile birçok konuda birlikte çalıştığımız makina mühendislerini Denizli'ye böyle bir bina kazandırdıkları için kutluyorum" dedi.

 

ÇAPRAZ; " DENİZLİ İÇİN ÖRNEK BİNA"

Vali Vekili Mehmet Çapraz da yaptığı konuşmada makina mühendislerinin kentimize çok güzel bir bina kazandırdıklarını belirterek Vali Yavuz Erkmen adına emeği geçenleri kutladı ve teşekkür etti.