UŞAK İL TEMSİLCİLİĞİMİZDEN VALİ YE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mart 2010

27 Mart 2010 tarihinde yapılan üye toplantısında belirlenen Uşak İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyelerimiz Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret ettiler.

Yürütme Kurulu Başkanı Polat Arslan, yeni yönetim olarak daha aktif bir çalışma sergilemek istediklerini, amaçlarının üyelerimize ve Uşak'a daha fazla katkı sağlamak olduğunu belirterek, Oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yürütme Kuruluna seçilen üyelerimizi, Vali Özdemir Çakacak'a tanıttı.

Vali Özdemir Çakacak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Makina Mühendisleri Odası'nın tescilli tarihi bir Uşak evinin restorasyonunu yaparak, kullanmaları ilimizde bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek çalışma teşkil edeceğini; bu anlamda tarihi ve kültürel mirasın korunmasına da fayda sağlayacağını söyledi. Vali Çakacak, Makina Mühendisleri Odası'nın Uşak için önemli bir kuruluş olduğunu, ilin tanıtılmasına, kalkınmasına katkı sağladığını, üyelerinin mesleki anlamda gelişimi için çalışmalar yaptığını, önceki dönemde olduğu gibi yeni dönem de başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını ifade etti.