ŞUBEMİZ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU BAHAR KONSERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Nisan 2016

Şubemiz Türk Sanat Müziği Korosu, PAÜ Kongre Merkezinde verdiği konserle bahara merhaba dedi. Kalabalık bir dinleyici topluluğunun ilgi gösterdiği konser, Türk Sanat Müziğinin klasik eserlerinden oluşan bir repertuarla başlayıp, popüler şarkılarla devam etti. Dinleyici sıralarının yoğun eşliği, temposu ve alkışları arasında süren konser, gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Konser sonrası Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Tefik Demirçalı Şef Hulusi Şimşek ve sanatçıları temsilen solistlere çiçek sundu. Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Tefik Demirçalı, dinleyicileri selamlayarak  TSM Korosuna teşekkür etti. Yaptığı kısa konuşmada 23 Nisan‘ın anlamına değinip, TSM Korosu hakkında bilgi verdi. 

Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Tefik Demirçalı‘nın konuşması aşağıdadır. 

"Değerli Konuklar Şubemiz Sosyal Etkinlikler Komisyonunun katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Bahar Konserimize hoş geldiniz.

Türk Sanat Müziği; hüzünle neşeyi, kederle coşkuyu aynı anda yaşatan, insanı coştururken bir yandan da düşünceye sürükleyen makamları barındıran en önemli kültür miraslarımızdandır. Bu kültürel mirasımıza sahip çıkan, bugün burada bulunan tüm sanatsever dostları sevgi ile selamlıyorum. 

Yarın 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluş yıldönümü. Ayrıca Çağdaş Türkiye`nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün dünya çocuklarına armağan ettiği gün. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Türk Sanat Müziği Koromuz kurulduğu 2004 yılından bu yana çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmüş, bilgi ve tecrübelerini koroyla paylaşan Şef  Mehmet Hulusi Şimşek yönetiminde başarılı birçok konsere imza atmıştır. Bugün de yine birbirinden güzel sanat müziği eserlerinin seslendirileceği muhteşem bir bahar konseri izleyeceğimize hiç şüphem yok. Emeği geçen herkese şahsım ve kurumum adına şimdiden teşekkür ederim.

Hepinize iyi seyirler dilerim."