ŞUBEMİZ TSM KOROSU BAHAR KONSERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Nisan 2015

Şubemiz Türk Sanat Müziği Korosu Konseri 03 Nisan da Pamukkale Kültür Merkezinde çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tefik Demirçalı? nın  açılış konuşması aşağıdadır. 

Değerli Konuklar Şubemiz Sosyal Etkinlikler Komisyonunun katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Bahar Konserimize Hoşgeldiniz.

Türk Sanat Müziği; hüzünle neşeyi, kederle coşkuyu aynı anda yaşatan, insanı coştururken bir yandan da düşünceye sürükleyen makamları barındıran en önemli kültür miraslarımızdandır. Bu kültürel mirasımıza sahip çıkan, bugün burada bulunan tüm sanatseverleri sevgi ve dostlukla selamlıyorum.

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Türk Sanat Müziği Koromuz kurulduğu 2004 yılından bu yana çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmüş, bilgi ve tecrübelerini koroyla paylaşan Şef  Mehmet Hulusi Şimşek yönetiminde başarılı birçok konsere imza atmıştır. Bugün de yine birbirinden güzel sanat müziği eserlerinin seslendirileceği muhteşem bir bahar konseri izleyeceğimize hiç şüphem yok. Emeği geçen herkese şahsım ve kurumum adına şimdiden teşekkür ederim.

Hepinize iyi seyirler dilerim.