PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Haziran 2015

16 Haziran 2015 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi?nde düzenlenen mezuniyet töreninde, Makina ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde dereceye giren öğrencilerle birlikteydik.

 Pamukkale Üniversitesi Kampüs Spor Salonu‘nda yapılan tören, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selçuk Toprak‘ın açılış konuşmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından, dereceye giren öğrencilere fakülte bölüm başkanları ve öğretim üyeleri tarafından belge, plaket ve ödülleri verildi.

 Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği ve Makina Mühendisliği Bölümü   programından mezun olan öğrenciler için düzenlenen törene, MMO Denizli Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tefik Demirçalı, Şube Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Emre Şenyer, Şube Müdürü ve Teknik Görevliler katıldı. 

Törende ayrıca Şubemiz Enerji Komisyonunun Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlediği Enerji Verimliliği Proje Yarışması‘nda derece alan genç meslektaşlarımıza başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Proje Yarışması‘nda;Birinci olan öğrencilerimize 2500 TL, İkinci olan öğrencilerimize 1500 TL, Üçüncü olan öğrencimize ise 1000 TL verildi.