ODAMIZIN 58. YILINI KUTLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Aralık 2012

Şubemizin 18. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir yemek gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede meslekte 40. ve 25. Yılların dolduran makina mühendislerine plaketleri verildi.

Colossea Otel`de gerçekleştirilen geceye MMO Oda Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Yener, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, TMMOB`a bağlı odaların başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bolat Ferhat Arıkan; "TMMOB bugün 400 bini aşkın üyesi bulunan ve tarihi mücadeleler tarihi olan dev bir örgütlenmedir. Makina Mühendisleri Odamız ise TMMOB ilke ve ideallerinin takipçisi olarak, 90 bini aşkın üyesi ile bu dev yapının en önemli lokomotif güçlerinden birisidir.  Bu yapılanma içinde Denizli Şubemiz, 3 bin 200`ü aşkın üyesi Aydın, Muğla, Uşak İl Temsilcilikleri, Marmaris,  Bodrum, Fethiye, Milas, Ortaca ve Nazilli İlçe Temsilciliklerimizle bu kurumun çok önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bizler bugüne değin çalışmalarımızda kamusal çıkarları önceliğimiz olarak ortaya koymuş, ülke ve meslektaşlarımızın çıkarlarının bir bütün olduğu bilinci ile hareket etmiş bir yapıyız. Bugün TMMOB ve odamızın işlevsizleştirilmesi ve yok edilmesi çabaları ile karşı karşıya olduğumuz yadsınamaz bir gerçektir.  Ancak unutulmamalıdır ki gücünü halkından ve üyelerinden alan odamız; kurulduğu günkü inanç ve kararlılıkla tüm bu saldırıları geri püskürtecektir" dedi.

Makina Mühendisleri Odası Başkan Vekili Yunus Yener`de yaptığı konuşmada kamusal denetimin ortadan kaldırılmaya çalışıldığını belirterek buna karşı mücadele vermeyi sürdüreceklerini, bu mücadelede de en büyük güçlerinin üyeleri olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından mesleklerinde 40. ve 25. yılını dolduran makina mühendislerine ve Şube çalışanlarına plaketleri verildi.  Geceye katılanlar gece geç saatlere kadar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.