MMO DENİZLİ ŞUBE ÖĞRENCİ KOMİSYONU ANKARA DA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Aralık 2010

17 Aralık 2010 tarihinde öğrenci komisyonu tarafından Ankara'ya düzenlenen teknik geziye Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 42 öğrenci ve MMO Denizli Şube Yönetim Kurulu Üyesi Öner ATALAY katıldı.

Öğrenciler Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ün kabrini de ziyaret etmeyi unutmadı. Ziyaret sırasında, rehberin bilgilendirmeleri ile geçmişi ile yüzleşen PAÜ öğrencileri, yoğun duygulu anlar yaşadı. Anıtkabir karşısında büyülenen öğrenciler burada resimler çekilerek, büyük onur ve şükranla Ata'nın huzurundan ayrıldılar.

İPRAGAZ'A TEKNİK GEZİ

Öğrenciler daha sonra Ankara-Kazan'da bulunan İPRAGAZ dolum tesisine teknik gezi düzenledi. Firma ziyareti öncesinde öğrenciler İPRAGAZ tarafından organize edinilen öğle yemeğine katıldılar. Daha sonra tesis sunum salonunda Tesis Müdürü Mustafa KAYA ev ve iş yerlerinde kullanılan LPG hakkında Pamukkale Üniversitesi öğrencilerini bilgilendirdi. Verdiği güncel bilgilerle öğrencilere keyifli bir sunum yapan Kaya büyük ilgi gördü. Öğrenciler daha sonra Tesis İşletme Sorumlusu Hidayet ACAR ve Dolum Sorumlusu Şemsettin YAŞAR ile tesisi gezdiler. Tesis İşletme Sorumlusu Hidayet ACAR öğrencileri, gelecekte onları nasıl bir saha beklediği konusunda aydınlattı. Gezi sırasında öğrencilerin tesise olan ilgisi de büyüktü. Bu ilgiden memnun kaldığını dile getiren Tesis Müdürü Mustafa KAYA gelecekte böyle bilinçli gençler yetişmesi konusundaki görüşlerini bildirdi. Öğrencilerle sıcak sohbeti ile dikkat çeken Mustafa KAYA gezi sonunda öğrencilere firma logolu küçük hediyeler verdi.