MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI TSM KOROSU BAHAR KONSERİ İLE DENİZLİLİ MÜZİK SEVERLERLE BULUŞTU.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Mayıs 2014

İlginin yoğun olduğu konserin sonunda konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tefik DEMİRÇALI konuşmasında; ?Üretim ve hizmet sektöründe aktif olarak rol alan Makina Mühendisleri, Sosyal ve Kültürel alanlarda da her zaman katılımcı olarak yer almaktadırlar.

 Bu yıl 19. uncu yaşına giren Şubemiz, kurulduğu ilk günden bu yana, Kentimizde müzik, resim ve diğer tüm sanat alanlarında hemen herkese kucak açmıştır.

 Şubemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu bünyesinde oluşturulmuş olan, Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Türk Sanat Müziği Koromuz 2004 yılından beri Sayın Hulusi Şimşek idaresinde çalışmalarına devam etmektedir.

 Onuncu yılında da ilk günkü heves ve disiplin ile çalışan Hocamıza ve tüm koristlerimize teşekkür ederiz." dedi.