MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ ÖĞRENCİ ÜYE KOMİSYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN TANIŞMA VE DAYANIŞMA KOKTEYLİ GENİŞ BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Ekim 2010

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Hüseyin Hadımlı yaptığı konuşmada Oda'nın kuruluş ilkeleri üzerinde durarak; "Makina Mühendisleri Odası 18 şubesi, yüzlerce il-ilçe temsilciliği, mesleki denetim büroları ve işyeri temsilcilikleri ile tüm yurtta çalışmalarını sürdürmektedir.

Oda çalışmalarımız emekten, demokratikleşmeden yana, bir anlayışla yürütülmektedir. Çalışmalarımızda meslek ve meslektaş sorunlarının ülke ve toplum sorunlarından ayrılmayacağı temel ilke kabul edilir. "Kamu çıkarlarını korumak", halkın yanında halkın yararına olmak anlamındadır. Mesleğimiz ile ilgili alanlarda sorgulayıcı olmak Odamızın vazgeçilmez görevidir. Bu ilkeler doğrultusunda hareket eden Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, 1994 yılına kadar il temsilciliği olarak faaliyetlerini sürdürürken, bu yıldan itibaren şu olarak çalışmalarına devam etmiştir. Bugün şubemiz, 3 bin 600'e yakın üyesi ile, Denizli, Uşak, Aydın, Muğla illeri ve Marmaris, Fethiye, Bodrum, Milas ve Nazilli ilçelerinde faaliyetlerine devam etmektedir. Mezun olduktan sonra mesleğe atıldığınızda her zaman mesleki dayanışmaya ihtiyaç duyacağız. Mesleğimizin tanımlanmasından, yetki ve sorumluluklarımıza, iş hayatımızdaki problemlere kadar pek çok durumla karşılaşacağız. Bir meslek odasına kayıtlı olmak ve meslek odasının etkinliklerinde yer almak bunun için çok gereklidir. Bu amaçla öğrencilik yaşamınız boyunca üye öğrenci olarak bir arada bulunmamızın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.