DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Şubat 2013

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Şubemizi ziyaret etti. 08 Şubat 2013 tarihinde Şubemiz Toplantı Salonunda bir söyleşi gerçekleştirildi. Kentimiz ve Odamız konulu söyleşiye üyelerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Bolat Ferhat Arıkan, "Denizli Belediyesi ile birçok konuda ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Denizli`nin ve Denizli insanının yaşam kalitesini arttırmak için bu çalışmalar artarak devam edecek. Denizli`nin büyükşehir sürecinde de kentin yararları ve daha ileriye gitmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise konuşmasına Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Yönetimi`ne misafirperverliklerinden ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ederek başladı. İki kurum arasında bugüne kadar birçok anlaşma yapıldığını vurgulayan Zolan, özellikle Denizli`nin hava kalitesini artırmak için Makina Mühendisleri Odası ile önemli bir birlikteliğimiz var. Temiz bir hava için doğalgazın kullanımını arttırmak adına her iki kurum da elinden gelen gayreti gösteriyor. Bilindiği üzere Denizlimiz Türkiye`nin en temiz, en çevreci ve en sağlıklı kenti ödüllerini aldı. Eskiden hava kirliliğinden Çınar Meydanı`nda kuş uçmazdı. Şimdi ise doğalgaz kullanımıyla birlikte kuşlar uçuyor. Bu birliktelik büyükşehir statüsü kazanan Denizli`de artarak devam edecek" diye konuştu.

Büyükşehir konusunda da sorulara cevap veren Başkan Zolan, belediye çalışmaları ve 2013 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında bilgiler aktardı.

Toplantı sonrası Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Bolat Ferhat Arıkan, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan`a plaket takdim etti.