DEKEV YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Aralık 2015

DEKEV Yönetim Kurulu Üyeleri 7 Aralık 2015 tarihinde Şubemizi ziyaret etti.

DEKEV, çağdaş eğitim yöntemlerinin araştırılması, uygulanması, yaygınlaştırılması ve eğitimde modern teknolojinin kullanılmasına önayak olmak üzere geliştirme kursları açarak, kimsesizliği ve parasızlığı nedeniyle kendi başına okuma olanağı bulunmayan öğrencilerin okumalarına yardımcı olmak için kurulmuştur. Ayrıca öğrencilere barınma ve iaşe olanağı, öğrencilere eğiticilere yurtiçi, yurtdışı burs ve maddi yardım imkanı sağlamaktadır.

Siz değerli üyelerimiz;

Dost ve yakınlarınıza hoşgeldin bebek, geçmiş olsun, iyi ki doğdun, mutluluklar ve başsağlığı DEKEV sertifikalarından göndererek (eve,hastaneye) hem bir öğrencinin okumasına katkı sağlamış hem de sertifika gönderdiğiniz kişiye değer vermiş olacaksınız.

Detaylı bilgi için :  http://dekev.org/