YÜKSEK TAVANLI MAHALLERDE KULLANILAN MENFEZ ÇEŞİTLERİ VE MENFEZ SEÇİM PROGRAMI HAKKINDA SEMİNER YAPILMIŞTIR.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Nisan 2010

ŞUBEMİZDE 16 NİSAN 2010 TARİHİNDE "YÜKSEK TAVANLI MAHALLERDE KULLANILAN MENFEZ ÇEŞİTLERİ VE MENFEZ SEÇİM PROGRAMI" HAKKINDA SEMİNER DÜZENLENMİŞTİR.

Meslek içi eğitim etkinlikleri çerçevesinde, şubemiz toplantı salonunda 16 Nisan 2010 Cuma günü Şubemiz ve TTMD Antalya Bölge temsilciliği ile ortaklaşa  " Yüksek Tavanlı Mahallerde Kullanılan Menfez Çeşitleri ve Menfez Seçim Programı" konulu seminer düzenlenmiştir. Semineri Emo Mühendislikten Makina mühendisi C. Selçuk BAYER sunmuştur.

 

                                                                                                     

ÖZGEÇMİŞ

C. Selçuk BAYER

1978 Senesinde İDMMA-YILDIZ Makine Mühendisliği bölümünü bitirdim. 1979 yılı başında PETEK A.Ş-İSTANBUL firmasında (o tarihte otomatik kontrol konusunda HONEYWELL-USA ve gazlı söndürme sisteminde ANSUL-USA firmasının mümessiliydi) otomatik kontrol ve yangın söndürme sistemleri üzerinde çalışmaya başladım. 1979 Haziran‘ında aynı firmanın Ankara bürosunda çalışmalarımı 1981 yılına kadar sürdürdüm. 1981 yılında İstanbul‘a tekrar döndüm ve firmada Marmara Bölge Müdürü olarak faaliyetlerimi sürdürdüm. Çalıştığım süre boyunca firmanın satış portföyünde bulunan tesisat kalemleri ile ilgili projelendirme, satış ve şantiyede sistemin işletmeye alınması ile ilgili çalışmalar yaptım. 1983 yılında kısa dönem askerlik sebebi ile PETEK A.Ş‘den ayrıldım ve askerlik dönüşünde EMO TEKNİK MALZEME TİCARET ve SANAYİ LTD.ŞTİ‘nde kurucu ortak olarak çalışmaya başladım. Şu anda kurucusu olduğum EMO MÜHENDİSLİK İNŞAAT  TİC.veSAN LTD ŞTİ. nde çalışmaktayım ve bu firmanın Yönetim Kurulu Üyesi‘yim.

  

NOT: Seminer Gözetim ve Yeniden Belgelendirme Kriterleri puanlama sistemine dahil olup, seminer katılımcısı Mekanik Tesisat alanında 20 puan alacaktır. Katılmak isteyen üyelerimizin şube sekreteryamıza  bilgi vermesi gerekmektedir.