TÜM ÜYELERİMİZİN YENİ YILINI KUTLARIZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Ocak 2017

Önemli gelişmelerin yaşandığı 2016 yılının ardından yeni bir yıla giriyoruz. MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu olarak 2017 yılının mutluluk, esenlik, barış içinde geçmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyoruz.

 

Sayın Üyemiz,

Önemli gelişmelerin yaşandığı 2016  yılının  ardından yeni bir yıla giriyoruz. MMO Antalya Şube  Yönetim Kurulu olarak  2017 yılının  mutluluk, esenlik, barış içinde geçmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyoruz. 

 

2016 yılında, ekonomik, siyasi, toplumsal ve mesleki alanlarda, önceki yıllardaki gelişmelerle bağlantılı olarak, geleceğimizi etkileyecek bir dizi önemli gelişme yaşanmıştır. Ülkemiz, iç ve dış olayların gölgesinde acılarla, ölümlerle, terör saldırılarıyla dolu bir yılı geride bıraktı. Dileğimiz, yeni yılda bu acıların ve olayların tekrar etmemesidir. Yaşanan olaylar, özellikle Antalya‘mızda turizme büyük bir darbe vurmuştur. Turizme bağlı olarak ortaya çıkan ekonomik sıkıntılar tüm iş sektörlerini etkilediği gibi Mühendislik alanını da olumsuz yönde etkilemiştir. Tüm bu olayları ve gelişmeleri göz önünde bulundurarak şuna değinmek istiyoruz; Mühendisler  olarak hem sektörel anlamda hem de sosyal faaliyetler anlamında bir bütünlük ve işbirliği içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. MMO Antalya  Şubesi olarak kamu hizmetinde olduğumuzun bilinciyle hareket ederek bölgemizde  daha sağlıklı ve güvenli iş alanları oluşturmak için tüm sorumluluklarımızı layığı ile yerine getirmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl birçok kurumla yaptığımız iş güvenliği, periyodik kontroller  yangın  güvenliği,  Asansör kontrolü ve Üniversitelerimizle olan "mühendis öğrenci mesleki gelişimi " gibi protokollerin bu yıl da yapılması için var gücümüzle çalışacağız. "Sınırlı imkanlarla sınırsız hizmet verme" sloganıyla gerçekleştirdiğimiz görevimizi gelecek nesillere örnek olmasını diliyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün gençlere verdiği önemi ilke edinmiş bir  Yönetim anlayışıyla biz de genç meslektaşlarımıza yol gösterici olmayı sürdüreceğiz.

Şube Yönetim Kurulu olarak, 2017 yılının üreten, hakça bölüşen, eşitlikçi, demokratik, laik, barış ve kardeşlik içindeki bir Türkiye yürüyüşümüzde bizleri özlemlerimize yaklaştıran bir yıl olması dilekleriyle yeni yılınızı kutluyor, saygılar sunuyoruz. 

 

MMO ANTALYA ŞUBE YÖNETİM KURULU