TÖMER Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Birimi Açıldı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Mayıs 2014

Makine Mühendisleri Odası eğitim merkezi olma yolunda bir çalışmaya daha imza atarak, Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER)in MMO Şube Birimi?ni açtı. Açılışa Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katılm gösterdi.

TÖMER`in Lara Şubesi`nin MMO Binası içerisinde bir birim olarak açılmasının oda üyeleri ve bölgede yaşayan yabancı turistler için önemine değinen MMO Şube Başkanı Ümit Büyükeşmeli, "Çağdaş dünyada ikinci dil artık olmazsa olmaz. Özellikle teknolojiyi ve bilimi yakından takip etmek için dil ihtiyacını gidermeliyiz. Gelecek nesillerin ülkesine faydalı çalışmalara imza atmasının önünde yabancı dil bilgisi ve çeşitliliği de geliyor" dedi. Açılışa katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. " Binalar kullanılmadığı zaman eskiyor. Muratpaşamız`da böyle büyük ve akıllı bir binaya sahip MMO`nun dil eğitimine yönelik bu çalışması önemli. Biz seçim çalışmalarımızda bölgede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlarımıza İngilizce, Almanca ve Rusça anonslar da yaptık. Kentimizde yaşayan yabancıların kendilerini güvende hissetmeleri adına güzel geri dönüşümler de aldık. Diliyorum MMO çatısı altında TÖMER`in açmış olduğu dil birimi tüm vatandaşlarımıza dil öğreniminde katkılar sağlar". TÖMER Ankara Müdürü Doç. Dr. Ertan Gökmen ise, TÖMER`in 30. Yılını kutlarken turizmin başkenti Antalya`da şube açmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.