Şubemizin 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Şubat 2020

MMO Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde kazanan Doç. Dr. İbrahim Atmaca oldu.

Makina Mühendisleri Odası Antalya Şube’de 14. Dönem Yönetim Kurulu belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre, Doç. Dr. İbrahim Atmaca ve Yönetim Kurulu listesi seçimleri tek liste olarak kazandı.

2 Dönemdir Başkanlık Görevinde bulunan mevcut Başkan Ayşen Hamamcıoğlu’nun aday olmadığı seçimlerde, daha önceki iki dönemde Başkan vekilliği görevini yürüten Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Fikret Bayar’ı geride bırakarak MMO Antalya Şubesi’nin 14. Dönem Başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının ardından kısa bir değerlendirme yapan Doç. Dr. Atmaca, ‘Birbirimizi yıpratmadan yorucu ama güzel bir süreç oldu. Görev üyelerimiz tarafından bizlere verildi. Bizler de şuan itibariyle büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Büyük iddialarla girmiş olduğumuz bu süreçte ‘Farkındalık yaratacak sürdürülebilir yetkinlikler’ dedik. Şimdi bizim iki yılda bunun altını doldurmamız gerekiyor. Ekibimdeki tüm arkadaşlarıma ve destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Esas işimiz şimdi başlıyor. Bundan sonra kendimizi tamamen çalışmaya vermeliyiz. Başarılı olmak zorundayız; çünkü çok ciddi bir destek aldık, bunun karşılığını vermek zorundayız.’ dedi.

Sözlerini başkanlığı devraldığı Ayşen Hamamcıoğlu’na teşekkür ederek sürdüren Atmaca, ‘Kendisiyle 4 yıl boyunca çalışmanın büyük keyfini yaşadığım Sn. Ayşen Hamamcıoğlu, son noktaya kadar her zaman ilkeli durdu ve seçim gününe kadar hiçbir zaman seçime müdahil dahi olmadı. Odamıza çok büyük katkılar sundu ve bize bundan sonraki dönemimizde sürdüreceğimiz ilkeler devretti. Kendisine şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda geçmiş dönemde Şubemizde birlikte görev yaptığım Hüseyin Barut başkanımıza da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Resmi olmayan sonuçlara göre Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin 14. Dönem Yönetim Kurulu listesi şu şekilde oluştu.

Asıl listede; Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Devrim Kılıç, Şenay Demiralay, Barış Tuncer, Necdet Taşkın, Mukaddes Güler, Mehmet Topçu görev alırken, yedek listede; Duygu Alkış, Ayşe Doğan, Onur Akça, Nejat Kurt, Nurettin Akyol, Ali Sözen, Selçuk Duvar yer aldı.