ŞUBEMİZDE BUHAR CİHAZLARI VE YANGIN TESİSATI SEMİNERİ DÜZENLEDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Şubat 2016

Makine Mühendisleri Antalya Şubesi ve özel bir firma işbirliği ile "Buhar Cihazları ve Tesisatları" "Otel ve Hastanelerde Sprinkler Tesisatı ve Alınması Gerekli Yangın Tedbirleri" konulu seminer düzenlendi

Makine Mühendisleri Antalya Şubesi ve özel bir firma işbirliği ile "Buhar Cihazları ve Tesisatları" "Otel ve Hastanelerde Sprinkler Tesisatı ve Alınması Gerekli Yangın Tedbirleri" konulu seminer düzenlendi.

MMO Antalya Şube‘de yapılan seminerde, "Sprinkler Sistemler, Islak alarmlar, Basınç düşürücü vanalar, Kardan mafsallı kompansatörler, Sprinkler bağlantı hortumları, U-flex ve V-flex bağlantı ürünleri" konularında Makine Mühendisi Ahmet Kahraman tarafından katılımcılara detaylı bilgi verildi.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, üretimindeki son gelişmeleri paylaşmak ve sektörel etkileşimi artırmak amacıyla, ilk seminerlerini yoğun bir katılımla gerçekleştirdikleri ifade etti. Üyelerin mesleki gelişmeleri ve güncel gelişmeleri  takip edebilmesi için, eğitim ve seminerlere önem verdiklerini hatırlatan Hamamcıoğlu "Kamuoyu ve üye bilincini arttırmak adına seminerlere devam edeceğiz."dedi. Hamamcıoğlu, Yangın tehlikesinin; canlı yaşamına yönelik en ciddi risk unsurlarından bir tanesi olduğunu  belirterek, seminere konuşmacı olarak katılan Firma Yetkilileri, Yalçın Özçelik, Ahmet Kahraman ve Serdar Ocaktan‘a teşekkür belgesi verdi.