Şube Başkanımızdan Ramazan Bayramı Mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mayıs 2021

Şube Başkanımız Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Atmaca mesajında, ‘Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandeminin gölgesinde bir bayram geçirmenin burukluğunu yaşasak da, özlemle sarılabileceğimiz sağlıklı nice bayramların ümidini içimizde besliyoruz. Ailemiz ve dostlarımızla bayramların manevi hazzını bu günlerde ancak uzaktan yaşarken, aslında gönüllerimiz belki de hiç olmadığı kadar birlikte. Bu birliktelik ve sevdiklerimize olan hassasiyetimizle en kısa sürede tüm dünyanın pandemiden kurtulmasını temenni ediyor, başta üyelerimiz olmak üzere milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, mutluluk,  huzur ve barışın hakim olduğu nice bayramlara…” ifadelerini kullandı.