Şube Başkanımız İbrahim Atmaca’dan 19 Mayıs mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Mayıs 2021

Şube Başkanımız Prof. Dr. İbrahim Atmaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Atmaca mesajında, ‘Bundan 102 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a ayak bastığı ve Kurtuluş Savaşımızın başladığı gün olan 19 Mayıs, milletimiz için bağımsızlığın, zaferin ve kurtuluşun simgesi olmuştur. Atamızın Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı günde, bizlere düşen en önemli görev ve sorumluluk, Atatürk’ün izinden ayrılmadan, ülkemizi geleceğe bilim ve teknoloji ile taşıyarak muasır medeniyetler seviyesine hızla ulaştırmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.