Mucit Fikirler Geleceğin Makinaları Projesi İnovatso Gezisi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Nisan 2019

MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube öncülüğünde gerçekleştirilen Mucit Fikirler Geleceğin Makinaları Projesi'nde yarışmasına başvuran öğrenciler ve rehber öğretmenleri ATSO İnovasyon Merkezi'ni gezdi.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Şube Başkanvekili Doç. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Yıldız, ATSO Başkan Yrd. Cihangir Deniz ve Dr. Mühendis Sezgi Soylu Koçak, Mucit Fikirler Geleceğin Makinaları Proje yarışmasına başvuruda bulunan öğrenciler, rehber öğretmenleri ve okul müdürleriyle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmete açtığı İnovasyon Merkezi'ni gezdi.

Türkiye'nin en donanımlı merkezlerinden biri olan İnovasyon Merkezi ile ilgili ATSO Başkan Yardımcısı M.Cihangir Deniz katılımcılara bilgi verdi. Deniz, merkezin 7 gün 24 saat tüm öğrencilere açık olduğunu belirterek, projesi olan ya da proje üretmek isteyen tüm öğrencileri ATSO İnovasyon Merkezi'ne davet etti.
 İl Milli Eğitim Teknik Liseler Müdürü Recep Yıldız ise meslek lisesi öğrencilerinin ülke için önemine vurgu yaparak, projeye başvuru yapan tüm öğrencilere ve destek olan öğretmenlerine teşekkür etti.

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu da kendilerine bu projede destek veren Antalya Valiliği'ne, Antalya İl Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne ve ATSO'ya teşekkür etti ve projeye katılmış tüm projelerin hepsinin çok değerli olduğunu vurguladı.

Hamamcıoğlu, yarışma sonucunda kazanılan ödülden ziyade öğrencilerin bir proje ortaya çıkararak ekip çalışması yapmanın önemini kavramak ve çevrelerini geliştirerek bu tarz merkezlerde bulunmalarının önemli olduğunu ifade etti.