MMO’dan Isparta’da iki seminer

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Nisan 2017

MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu Üyesi M. Yalçın Özçelik ve Makine Mühendisi Tarık Güner, Süleyman Demirel Üniversitesi ve MMO Isparta İl Temsilciliği’nde ‘Endüstride Buhar Kullanımı ve Armatürleri’ konulu iki seminer düzenledi.

Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ve Ayvaz A.Ş. işbirliğinde gerçekleşen seminerlere bir yenisi daha eklendi. MMO Antalya Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Ayvaz A.Ş. Antalya Bölge Müdürü görevinde bulunan M. Yalçın Özçelik ile Ayvaz Eğitim ve Proje Danışmanlığı görevinde bulunan Tarık Güner, Isparta’da önce Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği bölümü öğrencileriyle, daha sonra ise MMO Isparta İl Temsilciliği’nde mühendislerle bir araya geldi.

Geleceğin mühendislerine ve MMO üyelerine ‘Endüstride Buhar Kullanımı ve Armatürleri’ konusunu anlatan Özçelik ve Güner, buhar sistemlerini, endüstride buharın neden kullanıldığını ve buhar kullanımında nelere dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Seminerin ardından soruları cevaplayan Özçelik ve Güner katılımcılara teşekkür ederken, kendilerine sunumları dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.