MMO Antalya Şubesi’nde ‘Duayen Buluşması’

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Mart 2017

Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, düzenlediği Duayen Buluşması kapsamında Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerini,  Makine Yüksek Mühendisi Melih Dipova ile buluşturdu.  

 

İlk olarak Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Yaşam ve Spor Alanı’nda kahvaltıda bir araya gelen öğrenciler, daha sonra Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Konferans Salonu’nda mesleğin tecrübeli ismi Makine Yüksek Mühendisi Melih Dipova’nın tecrübelerini dinledi.

Meslekte başarılı olmanın sırlarını öğrencilerle paylaşan Dipova, yabancı dil bilmenin önemine vurgu yaparken, mühendislik mesleğinin kişiyi analitik düşünmeye ittiğini ve dolayısıyla da mühendislerin ilerleyen dönemlere ilişkin olarak yöneticilik gibi önemli pozisyonlarda görev alabileceğini aktardı.

Toplantı sonunda MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve MMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Oral Bilici ile Öğrenci Üye Temsilcisi Kemal Eliaçık, Melih Dipova’ya teşekkür belgesi takdim etti.