MMO Antalya Şube 15. Dönem Genel Kurulu ve Seçimleri tamamlandı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Şubat 2022

Şubemizin 15. Dönem Seçimleri'ni 14. Dönem Şube Başkanımız Prof. Dr. İbrahim Atmaca ve Yönetim Kurulu tek liste olarak kazandı.

Toplamda geçerli oyların yüzde 76’sı ile 772 oyu alan Prof. Dr. İbrahim Atmaca Makina Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin 15. Dönem Başkanı oldu. 

Seçim sonuçlarının ardından kısa bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Atmaca, “Bizler çalışmak için bu seçime girdik. Bir taraf kazanacaktı, biz muvaffak olduk. Umarım planladıklarımızı gerçekleştirebilecek zemini geçen dönem olduğu gibi bu dönem de yakalarız. İki yıl önce de hep beraber görev aldık, çok da istemediğimiz pandemi şartları oluştu. Böyle özel bir şarttan son derece başarılı bir şekilde, alnımızın akıyla çıktık. Artık dünya yine bir değişim süreci içerisinde. Pandemi sonrası dönemin getireceklerini bilmiyoruz ama biz yine dedik ki yetkinliklerimizi sürdürelim ve bunu sürekli hale getirelim. Bu amaçla üyemize, amacımızı, ne yapmak istediğimizi çok iyi anlattık” dedi.

Atmaca, konuşmasının devamında dünyanın artık bir enerji krizi içerisinde olduğunun altını çizerek, “Biz sıfır enerji yaklaşımı dedik, karbonsuzlaşma dedik, daha üst çerçevede  hedefler koymaya çalıştık. Üyelerimiz de buna teveccüh gösterdi. Yüzde 75’i aşan bir oranla bize destek verdiler. Bu saatten sonra bize düşen, gösterdikleri bu ilginin karşılığını tam anlamıyla vermektir. Bu nedenle ben ekip arkadaşlarıma, geçmişten bugüne kadar vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum. Şube ve temsilciliklerimizde bulunan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Muhteşem bir iki yıl birlikte çalıştık, bir iki yıl daha çok güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Delegasyonumuzda bulunan meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm meslektaşlarıma bize verdikleri destek ve duydukları güven için minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu.