CHP MİLLETVEKİLİ AKAYDIN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Şubat 2016

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AKAYDIN YÖNETİM KURULUMUZU ZİYARET ETTİ.

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

 

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, 17 Ocak‘ta yapılan Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi‘nin 12‘nci Olağan Genel Kurulu‘nda Bin 393 üyenin katılımıyla, 939 oy alarak yönetime gelen Hamamcıoğlu ve Yönetiminin çok iyi bir oy alarak hizmete geldiklerini vurguladı. Akaydın, sivil toplum örgütü olarak yüksek katılımlı bir şeçim yaşanmasının kent için önemli olduğunu vurgularken, Hamamcıoğlu‘nun başkan seçilmesine çok sevindiğini söyledi.

HAMAMCIOĞLU PROJELERİNİ ANLATTI

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, sektörün bütün kollarıyla bir araya gelerek projeler ürettiklerini söylerken, ilerleyen dönemde yapılacak olan çalışmalarla ilgili CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ile istişarede bulundu. Projelerin ardından kent gündemine de değinen Hamamcıoğlu,  binalara Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alınması ve klimalı ortamlardaki iç hava kalitesinin önemi konusunda kamuoyunun daha da bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.