ATSO Fotovoltaik Güneş Kent Semineri`ndeydik...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ekim 2011

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası`nın organizasyonuyla gerçekleşen Fotovoltaik Güneş Kent Semineri`ne Şube Başkanı Hüseyin Barut da katılarak Oda görüşlerimiz ve güneş enerjisi çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi. ATSO`nun sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının görüşlerini aldığı oturumun başkanlığını da Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karabağır yaptı.

Şube Başkanı Hüseyin Barut, Antalya'nın güneş kent olması adına kamuoyunun bilinçlenmesinin öncelikli olduğunu belirterek "Enerjide dışa bağımlı olan ülkemizin enerjisini doğru kullanarak yenilenebilir enerji kaynaklarına daha hızlı yönelmesi gerekmektedir. Güneş enerjisi sonsuz bir enerjidir. Bunu iyi kullanmalı ve güneş kent olma yolunda adımlarımızı hızlı atmalıyız. Oda olarak yenilenebilir enerji kaynaklarının tercih edilmesi konusunda ciddi çalışmalara yer veriyor meslektaşlarrımıza yönelik özellikle enerji etiketlenmesi ve enerji verimliliği konularında eğitimler veriyoruz.