HALUK KOÇ VE SEZAİ ÖNDER'DEN MMO'YA ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Nisan 2007

CHP Grup Baskan Vekili Samsun Milletvekili Prof.Dr.Haluk KOÇ, CHP Samsun Milletvekili Av.Sezai ÖNDER ve CHP İlçe Yöneticileri Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesini ziyaret etti.

CHP Grup Baskan Vekili Samsun Milletvekili Prof.Dr.Haluk KOÇ, CHP Samsun Milletvekili Av.Sezai ÖNDER ve CHP İlçe Yöneticileri Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesini ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, 19-20 Ekim 2007 tarihlerinde yapılacak olan II.Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi, ülke gündeminde olan yabancı mühendislere çalışma izini verilmesi, küreselleşmenin ülke ve bölgeye etkileri görüşüldü. Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN, Tıbbi Cihazlar Kongresinin şehir ve ülke için çok büyük önem taşıdığını, yabancı mühendislere ülkemizde çalışma izini verilmesini ise kabul etmeyeceklerini ifade etti. Sözkonusu izinin Küreselleşmenin ulus devletlere dayattığı bir gelişme olduğunu belirten GÜRKAN, ulus olarak oluşturulacak politikalar ile sorunların aşılabileceğine değindi.