Şubemizde “Endüstriyel Yağlayıcılar ve Gres” Semineri Düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Mayıs 2024

23 Mayıs 2024 tarihinde Şubemiz ve Petrofer Endüstriyel Yağlar ve Kimyasallar iş birliği ile 'Endüstriyel Yağlayıcılar ve Gres' semineri düzenlendi.

Seminerde açılış konuşması yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, “Pandeminin iş yapış metotlarını ve çalışma hayatını yakından etkilediğini de söyleyen Kadir Gürkan, daha sonra 'endüstriyel yağlayıcılar' ile ilgili kısa bir sunum yaptı. Endüstriyel yağlayıcıların kestirimci bakımın en önemli argümanı olduğu belirten Gürkan, "Endüstriyel yağlayıcılar sıcaklık ve viskozite gibi parametrelerle bakıma yönelik veriler ürettir. Soğuk şekil verme, sıcak şekil verme özellikleriyle otomotiv sektörünün odağında olan endüstriyel yağlayıcılar, birlikte çalışan parçalar arasında sürtünmeyi azaltarak parça ömrünü, enerji verimliliğini de yakından etkiler" diye konuştu.

Seminerin konuk konuşmacısı Petrofer Teknik Akademi Müdürü Kimya Mühendisi Nazik Yıldırım da katılımcılara 'Endüstriyel Yağlayıcılar, Talaşlı İmalat Soğutma Sıvıları, Dövme Yağları (sıcak dövme), Metal Enjeksiyon Yağlayıcıları, Suyla Karışan Isıl İşlem Polimerleri ve Gres Seçim Kriterleri' hakkında detaylı bilgiler aktardı.