DOĞALGAZ KALORİFER ATEŞÇİSİ YETİŞTİRME KURSU TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mart 2007

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan Yetkili Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Yetiştirme Kursu tamamlandı.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan Yetkili Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Yetiştirme Kursu tamamlandı. Yaklaşık 25 kursiyerin katıldığı Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Yetiştirme Kursunda teorik bilgi MMO Şube Eğitim Salonunda verildikten sonra uygulama eğitimi, DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Isı Merkezinde gerçekleştirildi. Samsun İl Özel İdaresi, DLH, Kredi Yurtlar Kurumu, TCK ve DSİ de çalışan personelin katıldığı kursta Makine Mühendisleri İbrahim Zaralıoğlu, Ali Fehmi Keleşoğlu ve Behçet Bal, öğretici olarak görev aldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Karasu, İş Sağlığı ve Güvenliği yönetmelikleri kapsamında doğalgaz ile çalışan merkezi kalorifer sistemlerini kullanacak personelin bu kurslara gönderilmesi ve sertifikalandırılmasının zorunlu olduğunu belirterek şunları kaydetti: merkezi kalorifer sistemlerini doğalgaza dönüştüren apartman yöneticileri, site yöneticileri ve kamu kurumu ve kuruluşları; hava kirliliğini azaltmak, yakıtın ekonomik bir biçimde yakılmasını ve doğalgaz ile çalışan merkezi kalorifer sistemlerindeki kazanların tekniğine uygun olarak güvenli ve ekonomik bir şekilde kullaılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Yetkili Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Yetiştirme Kursuna ilgili personellerini göndermeleri İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği gereği de bir zorunluluktur. Bu bakımdan, halkımıza hizmet vermeye devam etmeyi talep geldikçe yeni kurslar açmayı planlamaktayız.