CE İŞARETLEMESİ VE PİYASA GÖZETİMİ PANELİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Nisan 2007

30 Mart 2007 tarihinde Samsun KOSGEB Seminer Salonunda Samsun Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliği ile AB Teknik Mevzuatı, CE İşaretlemesi ve Piyasa Gözetimi konulu panel düzenlendi.

30 Mart 2007 tarihinde Samsun KOSGEB Seminer Salonunda Samsun Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliği ile AB Teknik Mevzuatı, CE İşaretlemesi ve Piyasa Gözetimi konulu panel düzenlendi. MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram KARASU'nun yönettiği, Endüstri Mühendisi Ahmet DURSUNOĞLU, Makine Mühendisi Aycan TÜRKEL ve Makine Mühendisi Kerim SEZER'in konuşmacı olduğu panelde, Avrupa Birliği, Malların Serbest dolaşımındaki engeller, klasik yaklaşım, yeni yaklaşım, global yaklaşım, CE İşaretlemesi, Teknik Dosya ve Onaylanmış kuruluş kavramları, 4703 sayılı Çerçeve kanun ve Piyasa gözetimi ve denetimi konuları ele alındı.