51. KURULUŞ YEMEĞİMİZDE BİR ARAYA GELDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Aralık 2005

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından düzenlenen MMO 51. Kuruluş Yıldönümü geleneksel yemeğinde, çok sayıda makina mühendisi, endüstri mühendisi ve aileleri bir araya geldi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından düzenlenen MMO 51. Kurulus Yıldönümü geleneksel yemeğinde, çok sayıda makina mühendisi, endüstri mühendisi ve aileleri bir araya geldi. Neco Gazinosu Sultan 2 Salonunda gerçekleşen gecede Grup Yediveren birbirinden güzel şarkılarıyla konukları eğlendirirken gecenin ilerleyen saatlerinde pop müzik sanatçısı Nalan verdiği konserle unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN, "1954 yılında kurulan Odamız bu gün 51. yılını kutlamakta, sizlerin bu birlik ve beraberliği ile mevcudiyetini sonsuza dek sürdüreceğine inanmaktayız." diye konuştu. Gecede aynı zamanda Sosyal Esirgeme Kurumu Samsun Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası tadilatı içinde yardım toplanacağını belirten Gürkan, "Hepinizin bildiği üzere Geleneksel İftar Yemeğimizde Pakistandaki depremzedeler için yardım topladık ve yerine ulaştırdık. Yine bu akşam toplumsal sorumluluğumuz gereği yemekhanesi tadilatta olan ve bitirilebilmesi için desteğe ihtiyaç duyulan Çocuk Esirgeme Kurumumuza bağlı Samsun Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvamıza da gereken desteği sağlayacağımızdan şüphem yoktur." şeklinde konuştu. Gürkan, geceye emeği geçen firmalara teşekkür etti. Meslekte hizmet 15., 20., 25., 30., 35. ve 50. yıllarını dolduran mühendislere birer plaket takdim edildi. Meslekte 50. Yılını dolduran Ruhat Çetinkaya, Samsun Şubesi Yönetim Kurulu tarafından verilen plaketi alırken konuklar tarafından büyük ve coşkulu alkışlarla karşılandı. Geceye Vali Yard. Mustafa İngenç, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği yöneticileri, Çorum, Ordu ve Tokat İl Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanları ve çok sayıda konuk katıldı.