ULUSLAR ARASI DOĞALGAZ KONGRESİ VE SERGİSİ HAZIRLIK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız tarafından 3-5 Mayıs 2007 tarihleri arasında Ankara‘da düzenlenecek olan Uluslar Arası Doğalgaz Kongresi ve Sergisi hazırlık çalışmaları kapsamında; T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı ve EÜAŞ Genel Müdürü ziyaret edilerek, Oda etkinliklerine katkı ve destek talep edildi.

Doğalgaz kullanımının tüm yönleriyle ele alınacağı Uluslar Arası Doğalgaz Kongresi ve Sergisi‘nin hazırlık çalışmaları kapsamında T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Sami Demirbilek ve Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Genel Müdürü Sefer Bütün; Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Oda Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Eniş ve Enerji Çalışma Grubu Başkanı Oğuz Türkyılmaz tarafından 11- 12 Aralık 2006 tarihleri arasında ziyaret edildi.

T.C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Sami Demirbilek ve EÜAŞ Genel Müdürü Sefer Bütün ile yapılan görüşmelerde; düzenlenecek olan Kongre ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası'nın diğer etkinlikleri hakkında Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından verilen bilgilerin dışında, Odanın yaptığı etkinliklere katkı ve destek talep edildi. Yapılan her iki görüşmede de TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenecek olan Uluslar Arası Doğalgaz Kongresi ve Sergisi'nin, bildiri ve katılımlarla destekleneceği ifade edildi.