TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI III. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİ VE SERGİSİ DÜZENLEME KURULU Bİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası olarak Adana Şube Sekreteryalığında Adana'da III. İş Sağlığı Ve Güvenliği Kongresi ve Sergisi Düzenleme Kurulu ilk toplantısını 26 Eylül 2004 Pazar günü Adana'da gerçekleştirdi. Oda Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Ali Ekber ÇAKAR ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin AKBABA'nın katıldığı toplantıya Adana, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Trabzon, Kocaeli, Mersin ve Samsun Şube temsilcileri katıldı.

Toplantıda Kongre çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirme yapıldıkta sonra, Kongre Düzenleme Kurulu Toplantı takviminin olağanüstü durumlar dışında 05 Aralık 2004 ve 03 Nisan 2005 tarihlerinde yapılmasına karar verilerek, Kongre Yürütme kurulu ve sekreteri belirlenerek kongrenin 29 - 30 Nisan 2005 tarihinde Adana'da Çukurova Üniversitesi Mithat ÖZSAN Amfisi ve fuayesinde yapılması kararlaştırıldı.

Kongreyi Destekleyen Kuruluşların belirlenmesi için Üniversitelerin, işçi ve işveren örgütlerinin, Sanayi ve Ticaret Odalarının, ilgili özel ve kamu kurum / kuruluşlarının çağrı yapılmasına karar verildi.

Toplantıya Katılanlar

Ali Ekber ÇAKAR

Tahsin AKBABA

Selçuk GÖNDERMEZ

Mahmut TEBERİK

A. Turan DÖRTDEMİR

Ahmet KORKMAZ

Remzi ERİŞLER

Hasan KILINÇ

İbrahim GÜNAL

İbrahim BELENLİOĞLU

Özcan AVCI

Arzu BORAN

Hüseyin TAKNUŞ

Naci ERÇOLAK

İbrahim ZARALIOĞLU

Zeliha ATALMIŞ

Ethem BOZDOĞAN

İhsan PEPEDİL

Yrd. Doç. Dr. Ferdi TANIR