TEKNİK GÖREVLİ EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız tarafından araçlar üzerinde yapılan kontrol faaliyetlerinin geliştirilmesi, muayene yapan personelin gelişen teknoloji ve yeni uygulamalar ile bilgi ve birikimlerinin arttırılması amacıyla 5-6 Haziran 2010 tarihlerinde İstanbul’da Bursa, Edirne ve İstanbul Şubelerimizden 25 kişinin katılımıyla Teknik Görevli İç Eğitimi yapıldı.

İlk gün, araçlar üzerinde yapılan motor, şase numaraları ve silindir hacmi tespiti konularında eğitim gerçekleştirildi. Eğitimde araç tanıtım numaralarıyla ilgili standartlardan, numaraların tespiti ve raporlandırma uygulamalarından bahsedildi. Aracın orijinalliğinin tespit edilmesi ile ilgili olarak katılımcılar bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

İkinci gün, LPG/CNG'li araçlar üzerinde yapılan kontrol faaliyetine yönelik eğitim yapıldı. Araçların kontrolleri sırasında sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik olarak yapılan eğitimde katılımcılara kontrol kriterleri hakkında bilgi verildi.

Odamız tarafından, can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik olarak üretilen teknik hizmet faaliyetlerinin geliştirilmesi için eğitim çalışmalarımız devam edecektir.