ODAMIZ, NATO'YA KARŞI BÜYÜK İSTANBUL BULUŞMASINDAYDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

28-29 Haziran‘da onlar savaşı ve işgalleri, kanı ve gözyaşını konuşurken, bizler 26 Haziran‘da Ankara‘da, 27 Haziran‘da İstanbul‘da, barış ve özgürlüğün, sömürüsüz, eşit, adil bir dünyanın türküsünü söyledik.

Alınan tüm olağanüstü önlemlere ve engellemelere rağmen 26 Haziran‘da Ankara‘da Sıhhiye Meydanı‘nda Bush‘u bir kez daha lanetledik, 27 Haziran‘da yüzbinlerce barış yanlısı ile İstanbul‘u özgürleştirdik.

Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu, İşgale Karşı Komiteler, NATO ve Bush Karşıtı Birlik, DİSK, KESK, HAK-İŞ, TMMOB, TTB‘nin de aralarında yer aldığı çok sayıda sivil toplum örgütlerince düzenlenen NATO‘ya Karşı Büyük İstanbul Buluşması‘nda üyelerimiz Odamız pankartı altında bir araya geldi.